Nampak Sangat Editnya, Uqasha!

Pertamanya, Happy Birthday, Uqasha.

Keduanya, tolong lah jangan over-edit gambar. Sis, kalau nak edit gambar, jangan keterlaluan sangat, sampai lilin pun bengkok. Lain kali, mintak lah pendapat kawan ke member ke sebelum post gambar. Mereka boleh tolong bagi pendapat konstruktif hah. Macam gambar tu. Apalah nak dibuat dengan sis Uqasha ni.

Namun begitu, in all seriousness lah, Selamat Hari Jadi ke- 28 , Uqasaha Senrose, semakin tahun bertambah, semakin cantik dan mempesona. Semoga terus berjuang dalam industri bidang seni untuk mengeluarkan karya-karya yang bermanfaat.

Last sekali, jangan koyak!

Share